Legjenda e Karadakut

Ari i Fshehur

Ari ne Shpell dhe Gjarpri

Asllan Reka dhe Dasma e madhe ne kulm te Nates

Bolla e gjate 50 metra

Qka pa Halla qe u frikesua aq shume?

Qka ishte ajo TESH qe i ndoqi katundaret?

Dreqi ne Mulli

Dhempiri dhe Gruaja Fisnike

Engjelli ne Shoshajen e Eperme

Guri dhe Ari

Gjarpri i Shen Gjergjit

Gjuetari dhe Dhelpra Misterioze

Kush ishte Plaku te Prroni i keq?

Shpella e Plakes

Te Guret e Gjat