Pyetje Pergjigje

Agjeroj vetem un dhe burri, a bene me ju pergadit ushqim gjat dites apo jo?

Deri ne sa ora mund ta leme Jacin pa e falur?

Ne nje Xhami ne Zvicerr jemi duke e falur Namazin e Taravise 20 rekate per 16 minuta, a eshte i vlefshem ky namaz apo me len dhe me falur ne shtepi?

Kam deshir te vendoj mbulesen mirpo burri nuk me lejon, qfar te bej kur tash e kam ne zemer kete deshire?

Deshiroj te di me shum per jeten mbas vdekjes

A zhytem ne mekat nese nuk e fali namazin e Xhumas?

A eshte mekat nese ne Ramazan ne internet me kontaktu me ndonje djal?

A eshte ne rregull nese mar kredit?

A eshte haram me fal Namazin e Teravis ne Xhamit tona ku falen nga 4 rekate?